KETAHUI 5 SEBAB KENAPA ANDA PERLU MEMILIKI LADYXARA

KETAHUI 5 SEBAB KENAPA ANDA PERLU MEMILIKI LADYXARA

my-portfolio

Berikutan terlalu ramai wanita diluar sana yang tercari-cari produk yang sesuai didalam penjagaan kecantikan dan kesihatan diri. Kami dari Imperia Asi...

IMPERIA ASIA at SELANGOR INTERNATIONAL EXPO 2017

Berikutan terlalu ramai wanita diluar sana yang tercari-cari produk yang sesuai didalam penjagaan kecantikan dan kesihatan diri. Kami dari Imperia Asia menekankan LIMA sebab kenapa wanita-wanita diluar sana perlu memiliki  LADYXARA.

1) RASA YANG ENAK

Walaupun Ladyxara dicipta dengan campuran herba-herba tradisi sesuai untuk kesihatan dan kecantikan wanita, namun ianya tidak menghalang untuk para wanita menjadi cantik kerana perasa buah tembikai susu yang terkandung didalam jus ini sangatlah enak dan manis. Malah, kandungan gula didalam jus ini adalah kosong dan telah digantikan dengan buah kurma yang merupakan glukosa semula jadi.

2) SESUAI UNTUK SEGENAP USIA

Setiap wanita boleh merasai kenikmatan Ladyxara seawal usia 12 tahun keatas. Walaupun sudah berusia, masih boleh minum jus herba ini kerana ia membantu mengurangkan sakit sendi dan memudahkan pergerakkan kita.

3) MEMBERIKAN TENAGA SEPANJANG HARI

Walaupun Ladyxara diambil sebanyak dua sudu diwaktu pagi dan dua sudu diwaktu petang, namun ianya memberikan tenaga yang berpanjangan kepada sesiapa sahaja yang mengamalkannya. Ianya sangat membantu dalam mengatasi masalah cepat penat dan mengeratkan keintiman ketika bersama insan tersayang.

4) MENCANTIKKAN DAN MENYIHATKAN TUBUH BADAN DARI LUAR DAN DALAM

Jus tradisional ini bukan sekadar minuman yang enak, malah ianya boleh mencantikkan kulit dan mengatasi setiap masalah dalaman wanita seperti keputihan, haid tak teratur, jerawat dan kusam seawal tiga hari. Pengambilan sebanyak dua sudu pagi dan dua sudu malam secara berterusan serta  memperbanyakkan minum air masak akan memberikan kesan yang pantas kepada para pengguna.

5) MEMBANTU KEHAMILAN DAN BERPANTANG

Jus tradisi Ladyxara sangatlah sesuai untuk setiap wanita yang inginkan cahaya mata dan juga membantu proses penyembuhan secara pantas bagi wanita yang sudah bersalin. Ini kerana, Ladyxara boleh meningkatkan tahap kesuburan didalam rahim wanita dan boleh mengetatkan kembali selepas bersalin.

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0